Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднат сензор на парктроник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
    Според мен това не е опит за кражба.
    По скоро някой си е играл и ги е натискал с пръст навътре, ей така, от проклетия.
    На мене някой така ми е натиснал единия преден датчик, ама не е успял да го изкара от леглото - само е хлътнал око сантиметър навътре и си работи нормално.
    И при мен беше така единия задния. Така я купих, така я продадох. Не съм имал проблеми и си бачкаше коректно.
    Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
    Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
    JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

200 лв струваше преди 4 години
      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
        200 лв струваше преди 4 години
        само 1 сензор? надали. да не би да е бил целия комплект кутията и 6 сензора с кабел?
        Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщение
          само 1 сензор? надали. да не би да е бил целия комплект кутията и 6 сензора с кабел?
          Той говори за оригинален.
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

Аз преди няколко дена питах за 2 сензор и накрая ми казаха 325 лв за брой или нещо такова ... Това е от Ауто Италия Варна ... е просто нямам думи
            sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

Comment

Първоначално публикувано от AHAHu Покажи съобщение
              Аз преди няколко дена питах за 2 сензор и накрая ми казаха 325 лв за брой или нещо такова ... Това е от Ауто Италия Варна ... е просто нямам думи
              Е, нормално. Горе долу по толкова си струват оригиналните сензори на повечето производители.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Здравейте на всички,
                да ви питам и аз нещо по въпроса.Става дума за това,че днес си взех колата от ремонт на автомата,там всичко е ок,но установих,че парктроника не работи.Ходих обратно в сервиза,но там ми казаха,че тяхната интервенция по никакъв начин не би могла да навреди на работата на парк асистента.Всички датчици са си по местата,но не бачкат.След като включа бутона от плафона ми пищи за около 3-4 секунди и след това спира.Някакви идеи?
                Peugeot 406 Coupe
                Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

Comment

Светлините за заден ход работят ли?

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Noev Покажи съобщение
                    Здравейте на всички,
                    да ви питам и аз нещо по въпроса.Става дума за това,че днес си взех колата от ремонт на автомата,там всичко е ок,но установих,че парктроника не работи.Ходих обратно в сервиза,но там ми казаха,че тяхната интервенция по никакъв начин не би могла да навреди на работата на парк асистента.Всички датчици са си по местата,но не бачкат.След като включа бутона от плафона ми пищи за около 3-4 секунди и след това спира.Някакви идеи?
                    Включва се на диагностика и там си казва какъв е проблема - датчик, централка и т.н.
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Светлината за заден ход работи.Имам едно усещане,че в сервиза са сторили нещо.......
                      Peugeot 406 Coupe
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

Comment

Светлината за заден ход работи.Имам едно усещане,че в сервиза са сторили нещо.......
                        Бъди сигурен !
                        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

как 325лв на брой бе? 6 сензора със системата ще стъпят повече от цената на колата? на тея им трябва психиатър. в англия са по 40 паунда, което пак е много ама не е 325лв

Comment

За пореден път пишеш 6 броя. Как ги броиш? Според мен са 8 или 4.
                            sigpic
                            SCUDERIA ITALIA
                            BMW 5-er
                            BMW 7-er
                            Fiat GP

Comment

погледни буксите зад бронята дали са си на място

---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:46 ----------

Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщение
                              как 325лв на брой бе? 6 сензора със системата ще стъпят повече от цената на колата? на тея им трябва психиатър. в англия са по 40 паунда, което пак е много ама не е 325лв

добре де,ти свали ли бронята за да видиш къде е проблема?или просто си решил,че трябва да купуваш нови
                              sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
                                погледни буксите зад бронята дали са си на място

---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:46 ----------

добре де,ти свали ли бронята за да видиш къде е проблема?или просто си решил,че трябва да купуваш нови
                                не, просто коментирам цените дето се подмятат. в момента нямам време до кенефа да ида, камо ли до сервиз.

fnt комплектите които намирам са 6 сензора и база.

грешката е моя , 8 са да.

с тоя от алианц като гледахме, човека разбираше от сензорите на 159 и каза че 100% е вътре. пищи плътно на задна, което вика значи е вътре и отчита. ако е изключен ще дава на дисплея колата с вълни излизащи от нея и грешка. така както дава ако е повреден или изключен някой от сензорите. в началото на февруари ще мога да отида до сервиз. не ми е спешно а и нямам време в момента. но и дори да го няма сензора, няма да им дам на онея 2-300лв, баси дори най скъпия да си взема от ибея пак ще е доста по евтин.
                                ето за този екран, май иде реч цък
                                а иначе темата си върви, явно като гледам не съм аз сефте с проблеми с сензора
                                Last edited by voododoll; d.m.y г., 23:45.

Comment

Working...
                                X